Elvis Naci – видео

Elvis Naci - Hebrenjte dhe Kristianet [02.09.2016]

Facebook: https://www.facebook.com/teologuelvisnaci/ Web: http://elvisnaci.al/ Copyright : ONAIR MEDIA GROUP.

HUTBE | Udhëtimi madhështor i Israsë dhe Miraxhit - Elvis Naci [13.11.2015]

Facebook: https://www.facebook.com/teologuelvisnaci/ Web: http://elvisnaci.al/ Copyright : ONAIR MEDIA GROUP.

Elvis Naçi e “Shqipëria live”, surprizojnë familjen me probleme - Shqipëria Live, 15 Qershor 2020

Çdo ditë në një transmetim live do të vinë ngjarje të aktualitet, fenomene histori njerëzore, por edhe ngjarje të bujshme, ...

Elvis Naci - Pushteti që Zoti ja dha Sylejmanit a.s.

Facebook: https://www.facebook.com/teologuelvisnaci/ Web: http://elvisnaci.al/ Copyright : ONAIR MEDIA GROUP.

Politologu: Dy tundimet ku mund të bjere Elvis Naci

Politologu Arjan Curi ishte i ftuar këtë të premte në emisionin “Zonë e Lirë”. Teksa po diskutohej rreth ndikimit të madh që ka së ...

Si i kaluan sfidat, Gjigandët e durimit?! Emocionale! - Elvis Naçi

Facebook: https://www.facebook.com/elvisnaci/ Instagram:https://www.instagram.com/elvisnaci/ Web: http://elvisnaci.al/ Copyright ...

Elvis Naci - Çasti kur Zoti thërret engjellin Xhebrail [07.08.2015]

Facebook: https://www.facebook.com/teologuelvisnaci/ Web: http://elvisnaci.al/ Copyright : ONAIR MEDIA GROUP.

Случайные видео:

© 2020 | Главная | Контакты